Al-Nassr'da Cristiano Ronaldo depremi! Taraftarlar adeta isyan etti...

Al-Nassr'da Cristiano Ronaldo krizi yaşanıyor. 39 yaşındaki yıldız futbolcunun son birkaç maçın ardından taraftarla arası açıldı. İşte Cristiano Ronaldo haberinin detayları...

Cristano Ronaldo, 2023 ara transfer döneminde Manchester United'dan ayrılarak astronomik bir maaş karşılığında Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Efsane isim, takımı Al-Nassr'a kazandırdığı şöhretin yanı sıra attığı gollerle de kulübü zirveye taşımaya çalışsa da son dönemde performansındaki düşüşe engel olamadı.

SUUDİ LİGİNİN EN ÇOK GOL KAÇIRANI CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo, her ne kadar Suudi Arabistan Pro Ligi'nde gol krallığının ilk sırasında yer alsa da son dönemde kaçırdığı pozisyonlarla konuşuluyor. 39 yaşındaki süper yıldız, harcadığı 20 gol şansı ile ligde bu alanda zirvede bulunuyor. Suudi basını, Al-Nassr taraftarlarının son dönemde performansında düşüş yaşayan Ronaldo'ya zaman zaman tepki gösterdiğini dile getirdi. Medyada Portekizli yıldız için "Artık kalitesi sorgulanmaya başlıyor" ifadeleri de kullanıldı.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA 12 PUAN GERİDELER

Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde şampiyonluk şansını mucizelere bırakmış durumda. Jorge Jesus yönetiminde galibiyet rekorları kıran Al-Hilal, Cristiano Ronaldo'nun takımının 12 puan önünde liderlik koltuğunda bulunuyor.

SEZON RAKAMLARI

Cristiano Ronaldo, bu sezon Al-Nassr formasıyla 33 maçta 3006 dakika sahada kaldı. 39 yaşındaki forvet attığı 30 gol ve arkadaşlarına verdiği 11 gol pası ile takımının skor yükünü sırtlayan isim oldu.

www.aksam.com.tr