Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat haberine Yeni Malatyaspor'dan yalanlama! ''Kurtarma çalışmaları sürüyor''

Yeni Malatyaspor'un eski başkanı Adil Gevrek, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat ettiği yönünde bilgi aldığını söyledi. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman, Ahmet Eyüp Türkaslan'ın yaşamını yitirdiğine dair haberleri yalanladı.

Yeni Malatyaspor'un eski başkanı Adil Gevrek, depremde enkaz altında kalan Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat ettiğini söyledi. Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi göçükten çıkarılmıştı.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman söz konusu haberleri yalanladı. Yaman, Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"ALDIĞIM SON BİLGİ AHMET EYÜP TÜRKASLAN'IN VEFAT ETTİĞİ YÖNÜNDE"

Sabah'a konuşan Adil Gevrek, "Aldığım son bilgi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat ettiği yönünde. Allah rahmet eylesin, söylenecek bir şey yok. Sözlerin bittiği yerdeyiz. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Ahmet'i çok seviyordum" ifadelerini kullandı.

İlerleyen dakikalarda yine Sabah'a konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman, ölüm haberini yalanladı. Yaman, "Ahmet Eyüp Türkaslan'ın öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Kurtarma çalışmaları sürerken yeni bir deprem daha oldu. Bu yüzden ekipler geri çekildi. İnşallah iyi haberlerini alacağız" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural gün içinde yaptığı açıklamada, "Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya'da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar... Perişan haldeyim" şeklinde konuşmuştu.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN'IN KARİYERİ

Futbol hayatına Gaziantep FK altyapısında başlayan Ahmet Eyüp Türkaslan, kariyerinde Bugsaş Spor, Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formasını giymişti.