Ahmet Çakar'dan geceye damga vuran Caner Erkin sözleri! Herkes şok oldu

Beyaz TV yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendiği maç sonrası Caner Erkin hakkında flaş açıklamalar yaptı. Ahmet Çakar, Caner Erkin'in Fenerbahçe'nin sol beki olarak görev aldığını ima etti.

Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Fatih Karagümrüklü Caner Erkin hakkında çok ağır ifadelerde bulundu. Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendiği maç sonrası Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Çakar, Caner Erkin'in performansını eleştirdi.

AHMET ÇAKAR'DAN ŞOK CANER ERKİN SÖZLERİ

Ahmet Çakar yaptığı açıklamada, "Bu maçı Caner Erkin sayesinde çevirdin. Her zaman da çeviremezsin. Caner Erkin'in bu geceki performansından rahatsızım. Ben bir spor adamı olarak, Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin adlı oyuncusunun bu geceki performansından rahatsızım. Golde yaptığı hareketlere dikkat edin. Köy takımında oynayan bir oyuncu değilsin sen. Yıllardır en üst seviyede oynamış adamsın. Batshuayi'ye koşmuyorsun, ofsayt için hareket etmiyorsun. Ben rahatsızım. Caner Erkin bugün Fenerbahçe'nin sol beki olarak oynadı" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ahmet Çakar'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Fenerbahçe'nin rakip taraftarları, Ahmet Çakar'ın sözlelerini destekleyip Caner Erkin'i eleştiri yağmuruna tuttu.