Aferin Arda Güler! Arina Fedorovtseva'ya kalbini bıraktı

Fenerbahçe genç futbolcu Arda Güler'in sarı-lacivertli genç voleybolcu Arina Fedorovtseva'ya olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada iki oyuncu birbirini takip ederken Arda Güler'in Rus yıldız Arina Fedorovtseva'nın fotoğraflarını üst üste beğenmesi göze çarptı. İkili ile ilgili daha önce aşk dedikodusu iması yapılmıştı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Arda Güler'in Arina Fedorovtseva'nın son iki fotoğrafını beğenmesi taraftarların dikkatini çekti. Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusunun bu hamlesi taraftarların hoşuna giderken akıllara Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu için kullandığı "Aferin Ferdi" kalıbı getirdi.

ARDA GÜLER VE ARINA FEDOROVTSEVA'NIN ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMIŞTI

Sosyal medya hesaplarından karşılıklı birbirlerini takip eden iki genç sporcu, daha önce de taraftarlar tarafından birbirine yakıştırılmıştı. Hatta Arina Fedorovtseva'ya olduğu iddia edilen bir Twitter hesabı üzerinden Arda Güler paylaşımı yapılması aşk dedikodularını ayyuka çıkarmıştı. Daha sonra da Rus voleybolcu o hesabın kendisine ait olmadığı duyurmuş ve iddiaları yalanlamıştı.

ARINA FEDOROVTSEVA'YA YAKIN MARKAJ

Arda Güler'in 18 yaşındaki Rus voleybolcunun son iki fotoğrafını beğenen ilk isimlerden biri olması, aşk iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. 17 yaşındaki futbolcunun beğenileri sonrası sosyal medyada "Arda Güler'den yakın markaj" yorumlarında bulunuldu.

ARDA GÜLER YILDIZINI PARLATIYOR

Fenerbahçe'nin genç mücevheri olarak görülen ve yetenekleriyle sporseverleri büyüleyen Arda Güler, hem saha içi hem de saha dışı tavrı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sarı-lacivertlilerin gözbebeği konumunda olan 17 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu oyunla dünyada da adından söz ettirmeyi başarıyor.

ARINA FEDOROVTSEVA DA FENERBAHÇE OPET'İN GÖZBEBEĞİ

Fenerbahçe Opet'in büyük umutlar beslediği Rus smaçör Arina Fedorovtseva, bu sezona etkili performansıyla başladı. VakıfBank karşısındaki kupa zaferinin mimarlarından olan Arina, Sarı Melekler'in yeni sezondaki en büyük kozlarından biri olacak.

aksam.com.tr