Adrien Rabiot transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Juventus'un Fransız orta sahası Adrien Rabiot için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonu İtalyan kulübüyle sözleşmesi bitecek olan başarılı orta saha, Süper Lig devine katılmaya hazırlanıyor. İşte Adrien Rabiot gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya'da Juventus forması giyen ve başarılı performansıyla ilk 11'in değişmez ismi olan Adrien Rabiot, Çizme kariyerinin sonuna geldi. Juventus ile sözleşmesi sezon sonu bitecek başarılı orta saha oyuncusu, İtalya'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız basınında yer alan habere göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın Adrien Rabiot ile sezon sonu sözleşme imzalayacağı açıklandı.

ADRIEN RABIOT, GALATASARAY'A GELİYOR

2019 yılında transfer olduğu Juventus'ta 5'inci sezonunu geçiren Fransız oyuncu Adrien Rabiot için yolun sonu gözüktü. Torino ekibi ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Rabio kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor. Başarılı orta saha oyuncusu ile Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

NDOMBELE VE SERGIO OLIVEIRA YERİNE GELECEK

Sarı-kırmızılı yönetim, Adrien Rabiot'un transferini gerçekleştirerek geçen sezon şampiyonluğa büyük katkı veren ancak bu sene süre bulmakta zorlanan Sergio Oliveira ve Tottenham'dan kiralanan ve adeta krize neden olan Tanguy Ndombele ile yollarını ayırmayı planlıyor.

JUVENTUS RAKAMLARI

Adrien Rabiot, Juventus kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 188 maça çıkarken 18 gol ve 14 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr