Adana Demirspor'da yüzyılın buluşması! Mario Balotelli ve Sergen Yalçın

Adana Demirspor'un teknik direktör hedeflerinden Sergen Yalçın ile yıldız Mario Balotelli'nin gündeme geldi. Gelen bilgilere göre Adana Demirspor, son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...

Süper Lig'de bir dönem aralarındaki husumetle gündeme gelen Sergen Yalçın ile Mario Balotelli bir araya geliyor. Yıldız golcü Mario Balotelli'nin formasını giydiği mavi şimşeklerde teknik direktörlüğe Sergen Yalçın geliyor.

SERGEN YALÇIN, ADANA DEMİRSPOR'A GELİYOR

Sabah'ın haberine göre; Adana Demirspor, teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Dün İstanbul'da bir araya gelen taraflar prensipte anlaşmaya vardı. 51 yaşındaki çalıştırıcı mavi-lacivertli takımın yeni hocası olmaya hazırlanıyor.

MARIO BALOTELLI İLE YÜZYILIN BULUŞMASI

Sergen Yalçın, Adana Demirspor'da bir dönem hakkında olay sözlerde bulunduğu Mario Balotelli ile bir araya gelecek. 51 yaşındaki teknik adamın yıldız golcünün yeni hocası olacak olması şimdiden heyecan yarattı.

HAREKETİ OLAY OLMUŞTU

2021 yılında Adana Demirspor formasıyla deplasmanda Beşiktaş'a karşı gol atan Mario Balotelli'nin yaptığı hareket olay olmuştu. Yıldız golcü attığı gol sonrası Sergen Yalçın'a dönerek yaptığı hareketle 51 yaşındaki çalıştırıcının geçmişte kendisi için, "Bu çocuğun beyni yok." sözlerine göndermede bulunmuştu.