Acun Ilıcalı'dan Hull City için flaş Emre Belözoğlu kararı! ''Yeniden başlıyoruz''

Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı, kulüp vizyonu için yeni bir karar aldı! Hull City'nin halihazırdaki yapılanmasından memnun olmayan Acun Ilıcalı, Luton Town ve Coventry City örneklerine odaklandı... Tabii bu değişimdeki en önemli detay ise Emre Belözoğlu!

www.aksam.com.tr

Acun Ilıcalı; Hull City ve Emre Belözoğlu projesini, bambaşka bir noktaya taşımayı planlıyor! Kritik tasarı sürecinin en önemli detayı ise Luton Town ve Coventry City...

ACUN ILICALI'DAN EMRE BELÖZOĞLU VE HULL CITY KARARI

Hull City'yi Premier Lig'e çıkarma yolunda kritik planlar yapan Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu ile birlikte Luton Town ve Coventry City örneklerine odaklanacak!

Gelecek sezon için Emre Belözoğlu ile temaslarda bulunan Ilıcalı, Luton Town ve Coventry City'nin düşük bütçeleri ile yaptıklarından çok etkilendi ve doğru formülün, 'takım olmak' olduğuna karar verdi...

Son olarak ise Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu yönetiminde Premier Lig'e çıkacaklarına inanıyor ama tek bir detayla... Kadro mühendisliği!

LUTON TOWN VE COVENTRY CITY ÖRNEKLERİ

Luton Town; 36 milyon euroluk kadro değeriyle İngiltere'nin zirvesine çıkmayı başarırken, Coventry City de tam 41 milyon euroluk makul yapılanmasıyla Premier Lig'i son anda kaçırmıştı!

Bu örneklere tezat olarak 60 milyon euroluk değeriyle ligi 15. sırada bitirebilen Hull City'de, Acun Ilıcalı için başarıya giden yolun hikâyesi tamamen değişiyor...

Mali şartlardan ziyade doğru yapılanmaya odaklanan Ilıcalı, Emre Belözoğlu ile birlikte kadro mühendisliğine farklı bir bakış açısından yaklaşacak ve Luton Town etkisini yaratmaya çalışacak!

TEKNİK ADAM KONUSU

Emre Belözoğlu ile daha şimdiden temaslarda bulunan Ilıcalı'nın, önümüzdeki yaz tüm süreci netleştirmesi ve takımı adına yeni bir yapılanmayı başlatması bekleniyor.