Aboubakar gidiyor, Andrea Belotti geliyor! Kartal'ın yeni golcüsü açıklandı...

Beşiktaş, yeni golcüsü Andrea Belotti'ye kavuşmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcunun transferini çizme basını resmen duyurdu. Andrea Belotti gelişmesinin detayları haberimizde...

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve toparlanmakta güçlük çeken Beşiktaş, kadro planlamasını büyük ölçüde yenileme hedefinde. Alınan kadro dışı kararları sonrası takımdan gönderilmesi an meselesi olan Vincent Aboubakar'ın yerine golcü arayışını hızlandıran Kartal, aradığı ismi İtalya'da buldu.

ANDREA BELOTTI BEŞİKTAŞ İÇİN GELECEK

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Andrea Belotti, düzenli forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Çizme basınında yer alan haberde, EURO 2024'te milli takım kadrosunda bulunmak isteyen yıldız santrafoun, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmeye oldukça sıcak baktığına değinildi. Beşiktaş'ta hücumun birinci alternatifi olması, İtalyan oyuncunun Türkiye'ye gelme konusunda kararını etkileyen en önemli faktör durumunda.

NAPOLI VE FENERBAHÇE DE TAKİP EDİYOR

İtalyanlar tarafından Beşiktaş'ı tercih etme ihtimali daha ön planda gözüken Belotti için tanıdık rakipler de bulunuyor. Victor Osimhen'in alternatifi olacak oyuncu arayan Napoli ve Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin de tecrübeli golcünün durumunu yakından takip ettiğine değinildi. 30 yaşındaki forvet oyuncusu, bu iki kulüpte de arka planda kalabileceği düşüncesiyle, siyah beyazlı ekibe katılmaya daha sıcak bakıyor.

ROMA PERFORMANSI

İtalyan yıldız'ın Roma formasıyla 65 maçı bulunuyor. Andrea Belotti bu karşılaşmalarda 10 gol ve 4 asist ile skor katkısında bulundu.

www.aksam.com.tr