Abdullah Avcı ''Yeter artık'' dedi! Ve Trabzonspor'da bir devrin sonu...

Abdullah Avcı, Trabzonspor'da ara transfer için kollarını sıvadı. Raporunu hazırlamaya ve gidecek isimleri netleştirmeye başlayan Abdullah Avcı, 6 ismin üstünü çizdi. İşte o isimler...

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarına başlandı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda harekete geçen bordo-mavililerde 6 ismin bileti kesildi.

TRABZONSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ BAŞLADI

Sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor'da alınan kötü sonuçların ardından Hırvat çalıştırıcı ile yollar ayrılmış ve göreve yeniden Abdullah Avcı getirilmişti. Avcı ile yeniden yükselişe geçen bordo-mavililer, ara transfer için çalışmalarına başladı.

ABDULLAH AVCI "YETER ARTIK" DEDİ

Takviye yapılacak bölgeleri belirleyen Abdullah Avcı, bir yandan da gidecek isimleri belirlemeye başladı. Fanatik'te yer alan habere göre; Başarılı teknik adam, Filip Benkovic, Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis, Umut Bozok, Stryger Larsen, Enis Bardhi'nin biletini kesti.

BU SEZONKİ İSTATİSTİĞİ

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında bu sezon şu ana kadar 8 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak maç başına 2.13 puan ortalaması yakaladı.