Abdülkadir Ömür ortalığı yıktı! Tüm İngiltere onu konuşuyor

Abdülkadir Ömür için Hull City hikayesi güzel başladı. Geçtiğimiz ara transfer döneminde imza attığı İngiliz ekibinde başarılı bir performans ortaya koyan Abdülkadir Ömür, Ada'da gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Hull City'ye giden Abdülkadir Ömür, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Oyunuyla alkış toplayan Abdülkadir Ömür, İngiltere basınında geniş yer buldu.

2.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da başarılı bir performans ortaya koyan ve adı sık sık Avrupa ekipleriyle gündeme gelen Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz ara transfer döneminde Championship ekiplerinden Hull City'ye transfer oldu. Yıldız oyuncunun bonservisi için 2.5 milyon euro ödendi.

İNGİLTERE'DE GÜNDEM: ABDÜLKADİR ÖMÜR...

Abdülkadir Ömür, ara transferde gittiği Hull City'ye çabuk adapte oldu. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu İngiltere'de gündem oldu. Ada basınında, Ömür için övgü dolu sözlere yer verilirken, "Performansıyla kendini ispat etti ve ilk 11'e adını yazdırmayı başardı." ifadelerine yer verildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Şu ana kadar Hull City formasıyla 12 resmi maça çıkan Abdülkadir Ömür, bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 718 dakika sahada kalan 24 yaşındaki oyuncu, 2 golle takımına katkıda bulundu.