Aaron Wan-Bissaka transferi bitti! Manchester United'dan Süper Lig devine cevap

Aaron Wan-Bissaka transferinde sona gelindi. Premier Lig devi Manchester United, Süper Lig devinin teklifine yanıt verdi. İşte Aaron Wan-Bissaka transferinde son durum...

Yaz transfer döneminin başlamasına sayılı günler kalan Süper Lig devlerinde transfer hareketliliği başladı. Ligimizin dev ekipleri, yıldız futbolcular için elini çabuk tutmak adına girişimlere başladı. Bu sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezon öncesi kadrosuna ciddi takviyeler yapmak isteyen Galatasaray'ın hedefindeki futbolculardan birisi de Aaron Wan-Bissaka olmuştu. Sarı kırmızılı ekip, yıldız sağ bekin transferi için Manchester United'ın kapısını çaldı.

AARON WAN-BISSAKA GÖRÜŞMELERİ SONA ERDİ!

Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka transferi için Manchester United ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı yönetim, İngiliz ekibiyle masaya oturdu. Yapılan görüşmeler neticesinde Manchester United'dan Galatasaray'a olumsuz yanıt geldi. İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; Kırmızı Şeytanlar, Galatasaray'ın yapmış olduğu teklifi geri çevirdi.

KENDİSİNE KULÜP ARIYOR

Öte yandan 26 yaşındaki sağ bek, yeni sezonda takımdan ayrılmayı hedefliyor. Demoktarik Kongo asıllı İngiliz futbolcu için devrede olan çeşitli kulüpler olsa da Galatasaray'ın en ciddi teklifi ilettiği bilgisi verildi. Önümüzdeki günlerde Wan-Bissaka için nihai kararın verilmesi bekleniyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 30 maça çıkan futbolcu, 3 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr