8 milyon euroluk Vedat Muriqi krizi! Takımda ortalık karıştı...

Vedat Muriqi, İspanya'da gündem oldu. Formasını giydiği Mallorca'da La Liga'nın ilk 3 haftasında da gol atamayan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, eleştirilerin odağı oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Mallorca'da Vedat Muriqi krizi patlak verdi. La Liga'nın ilk 3 haftasında galibiyet yüzü göremeyen İspanyol ekibinde hedeflerin odağında 3 karşılaşmayı da boş geçen Vedat Muriqi var.

VEDAT MURIQI'E 8 MİLYON EURO VERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz sezonun başında Lazio'dan 8 milyon euro bonservis bedeliyle Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriqi, İspanyol ekibinde müthiş bir performansa imza atmıştı. Geçtiğimiz sezon 15 gol atan Kosovalı golcü, ligin en golcü 4. ismi olmayı başarmış ve büyük beğeni toplamıştı.

3 MAÇI DA BOŞ GEÇTİ, ORTALIK KARIŞTI

Ancak bu sezon Vedat Muriqi için iyi başlamadı. Mallorca formasıyla La Liga'nın ilk 3 haftasında da ilk 11'de sahaya çıkan Kosovalı golcü ağları sarsamadı. İspanyol basınında Muriqi'nin performansındaki düşüşe dikkat çekildi ve eleştirilerin hedefi oldu. 29 yaşındaki golcünün böyle giderse formayı kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezon Mallorca formasıyla 37 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3073 dakika sahada kalan Kosovalı golcü, 16 gol ve 4 asistle skora etki etti.