8 katı bile Galatasaray'ı kesmedi! Sacha Boey için çılgın rakam reddedildi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı Sacha Boey, bu sene gösterdiği performansla takımın yıldızı olmayı başardı. Kadroda düşünülmeyen ve sezon başı kadro dışı konumunda bulunan Sacha Boey için Fransız ekibi Lyon'dan 8 milyon euroluk bir teklif geldi. Ancak sarı kırmızılı takım bu rakamı reddetti.

Sabah

Galatasaray'a Fatih Terim'in ısrarıyla 1 milyon 150 bin euro bonservis ücretiyle transfer edilen Sacha Boey, yaşadığı sakatlık sonrası formunu kaybetmişti. Bu sene ise Okan Buruk tarafından kadroda düşünülmeyen ve kampa götürülmeyen Sacha Boey, takımdaki sakatlıklar sonrası kendini bir anda ilk 11'de bulmuş ve bu şansı çok iyi kullanarak ilk 11'in değişilmezlerinden biri haline gelmişti. Fransız sağ bek için teklif yağıyor. Bu takımlardan biri de Lyon oldu. 8 milyon euro bonservis teklif edilen Boey'a Galatasaray'dan izin çıkmadı.

SACHA BOEY İÇİN TAM 8 KATI TEKLİF EDİLDİ

Fransız ekibi Lyon'un baş gözlemcisi Bruno Cheyrou'nun Sacha Boey'in maçlarını izlediği ve olumlu rapor verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Lyon yönetiminin, Galatasaray ile temasa geçtiği bildirildi. Fransız ekibinin, bu sezon oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Sacha Boey'in bonservisi için 8 milyon euro önerdiği gelen haberler arasında.

GALATASARAY'DAN ONAY ÇIKMADI

Buna karşılık 22 yaşındaki futbolcunun önünün açık olduğunu düşünen Galatasaray'ın teklifi az bulduğu ve bu nedenle olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İki takım arasında pazarlıkların devam ettiği de öğrenildi.

Bu arada Fransa'da daha önce Dijon takımında da oynayan Boey'in 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor.

Boey, bu sezon G.Saray'da 13 maçta görev aldı ve 1 asist üretti. Sezon başında kadroya dahil edilmeyen ve özel antrenör eşliğinde çalışmalar yapan Sacha Boey, sarı kırmızılı takımda formayı kaptıktan sonra bir daha bırakmadı. 22 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu, Avrupa'nın en değerli 10 ligi baz alındığında maç başına en fazla ikili mücadele kazanan bek oyuncuları arasında.