6 aylığına kiralık Vedat Muriqi! Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Vedat Muriqi 6 aylığına kiralanıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşan Kosovalı golcü, resmen imzayı atıyor. İşte Vedat Muriqi transferinin detayları...

FATİH BURAK YILDIRIM

Ara transfer döneminin son günlerine girilirken Türkiye ve Avrupa'da transfer hareketliliği hız kazandı. Süper Lig'de Fenerbahçe macerasının ardından İtalya ve sonrasında İspanya'nın yolunu tutan Vedat Muriqi, yeni takımına imzayı atıyor.

VEDAT MURIQI SEZON SONUNA KADAR İMZAYI ATIYOR!

Geçtiğimiz sezon Mallorca formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Vedat Muriqi, bu sezon beklentilerin altında kaldı. İspanyol ekibi, 29 yaşındaki golcüsünü kiralama kararı aldı. Bu gelişme üzerine Vedat Muriqi için sürpriz bir talip çıktı. İspanyol basınına göre; Real Betis, Vedat Muriqi transferi için gaza bastı. Kosovalı forvetin sezon sonuna kadar kiralanmasının söz konusu olduğu ifade edildi.

Beklenenin aksine Fenerbahçe cephesi ise Vedat Muriqi için devreye girmiş değil.

Ve beklenen transfer gerçekleşti! Resmen imzayı attı...

YENİDEN ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon La Liga'ya damga vuran Vedat Muriqi, ligde sezonu 15 gol ve 3 asistle tamamlamıştı. Bu sezon eski formundan uzak kalan deneyimli forvet, şu ana kadar çıktığı 14 maçta yalnızca 4 gol ve 2 asist üretebildi.

Kosovalı forvetin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım