Daley Blind Fenerbahçe'ye! 5 yıl rötarlı transfer oluyor

UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig 'de oldukça etkili bir sezon geçiren Fenerbahçe, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı-Lacivertliler 5 yıl önce de talip olduğı Daley Blind için yeniden devreye girdi. Ajax ile sözleşmesini fesheden Daley Blind, bir kez daha Fenerbahçe'nin gündeminde. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe transferde rotasını Holandalı oyuncu Daley Blind'e çevirdi. Sarı-lacivertliler 2017-2018 sezonunda tecrübeli oyuncu için Ajax'ın kapısını çalmıştı. Transferde başarılı olamayan Fenerbahçe Daley Blind defterini kapatmıştı. Hollanda ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Daley Blind, sürpriz bir şekilde Ajax ile sözleşmesini fesh etti. Beşiktaş'ın da gündeminde olan oyuncuya Fenerbahçe tekrardan talip oldu.

SOL BEK İÇİN ARANAN KAN DALEY BLİND

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için stoper ve forvet arayışı var. Ancak Jorge Jesus'un, Alioski'den memnun olmadığı, Lincoln'un sol bekteki performansını da yeterli bulmadığı için buraya da bir takviye istediği öne sürüldü. İlk iddia Hollanda'dan geldi.

DENEYİMLİ OYUNCU TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Hollanda ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Daley Blind, dün sürpriz bir şekilde Ajax ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etti. Kulüpsüz kalan tecrübeli oyuncu Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA MASADA

Tecrübeli sol bek için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta teklif götürdüğü iddia edilmişti.

STOPER VE ORTA SAHA DA OYNUYOR

Tecrübeli sol bek, 2014'te 17.5 milyon euroya altyapısından yetiştiği Ajax'tan Manchester United'a transfer olmuştu. 4 sezon sonra 16 milyon euroya Ajax'a dönen Blind, sol bekin yanı sıra stoper ve orta saha pozisyonlarında da oynayabiliyor.