''2,5 milyon geçen sezondu'' Arda Güler'de Fenerbahçe'yi yıkan haber resmen geldi

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Arda Güler'in bonservisindeki payla ilgili Ali Koç'la yaptıkları görüşmeye dair açıklamalar yaptı. Arda Güler için Ali Koç ile para konuşmadığını belirten Akdaş, 2.5 milyonluk talebinin geçen sezon olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği cephesinden Arda Güler'e dair çarpıcı bir açıklama geldi. Başkan Niyazi Akdaş, Arda Güler için talep ettiği 2,5 milyonluk rakamın geçen sezon olduğunu belirtti. Akdaş ayrıca Ali Koç'la yaptıkları görüşmenin detaylarını da verdi.

"ARDA GÜLER İÇİN İSTEDİĞİM 2,5 MİLYON GEÇEN SEZONDU"

Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler'in bonservisindeki pay ilgili geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptıkları görüşmeye değinen Akdaş, Ali Koç ile bir rakam konuşmadıklarını ifade ederek, "Arda ile ilgili Sayın Ali Koç ile konuştuk. O kadar nazik davrandı ki, sakat ayağıyla arabaya kadar 2 kat indi beni arabaya geçirdi. Çok görgülü bir ailenin çocuğu. Para konuşmadık. Geçen sezon 1,3 milyon o verdi ben de 2,5 istedim. Sanki ben şu anda 2,5 istiyormuşum gibi algı yaratılıyor, eski şeyleri tekrar yazıp yazıp duruyorlar. 1 kuruş para konuşmadık. Onun bana söylediği, ben bir paket hazırlayacağım, bu paket ile sizin transfer yasağınıza katkı vermeye çalışacağım. Şimdi biz ondan haber bekliyoruz. Bazı atılımlarımız daha var onlardan da bekliyoruz. Transfer yasağını açacağımıza inanıyorum. Ocak'tan önce açalım ki, yeni transferleri n protokol ile alıp takıma adapte edebilelim" ifadelerini kullandı.