Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk stoper hediyesi! İlk görüşmede işi bitirdi

Jesus'un stoper talebi sonrası Ali Koç kolları sıvadı ve dünyaca ünlü stoperle anlaşma aşamasına geldi. Liverpool'un bir dönem transferine 25 milyon euro ödediği deneyimli savunmacı için Ali Koç ilk görüşmede olumlu sonuç aldı.

Fenerbahçe'de Ali Koç, transferine bir dönem 25 milyon euro ödenen yıldız stoperin işini ilk görüşmede bitirdi. Jesus'un talebi sonrası harekete geçen Ali Koç, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü savunmacıyı ocak ayında Fenerbahçe'ye kazandırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

ALİ KOÇ DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZI FENERBAHÇE'YE GETİRİYOR

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye kazandırmaya hazırlandığı dünyaca ünlü stoper Dejan Lovren. Zenit ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki stoper ile kurulan ilk temastan olumlu sonuç alındı.

ALİ KOÇ İLK GÖRÜŞMEDE OLUMLU SONUÇ ALDI

Ali Koç süreçte bizzat yer alırken, Hırvat savunmacının ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutması bekleniyor. Aksi durumda dünyaca ünlü futbolcu sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye dahil olacak.

LIVERPOOL'A 25,3 MİLYON EUROYA İMZA ATMIŞTI

2014-15 sezonu başında Southampton'dan Liverpool'a 25,3 milyon euro karşılığında transfer olan Lovren, Kırmızıların formasını 6 sezon terletmişti. 33 yaşındaki stoper 2020-21 sezonu başında 12 milyon euroya Zenit'e imza atmıştı.

TOPLAM 13 KUPA KAZANDI

Profesyonel futbolculuk kariyerinde toplam 466 maça çıkan Hırvat savunmacı, 20 gol 14 asistlik istatistik yakaladı. Lovren, Şampiyonlar Ligi de dahil toplam 13 kupa kazandı.