2023'ün son transfer bombası! Dünya devinin yeni yıldızı Rafael Leao...

Milan'da sürpriz Rafael Leao gelişmesi yaşanıyor. Portekizli yıldız için İngiliz devi resmen devreye girdi. İşte Rafael Leao haberinin detayları...

Serie A ekiplerinden Milan forması giyen Rafael Leao gösterdiği performansla büyük kulüplerin gözdesi olmaya devam ediyor. Birçok dünya devinin radarında olan yıldız futbolcu için son iddia Ada basınından geldi. İngiliz ekibi Liverpool, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

RAFAEL LEAO ADA YOLCUSU

Milan'ın 2019 yılında 49.5 milyon euro bedelle Fransa'nın Lille kulübünden kadrosuna kattığı Rafael Leao, İtalyan ekibinde geçirdiği 4 yılda her sezon oyununun üstüne koyarak takımının ve Portekiz futbolunun en önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Adı sık sık dev kulüplerle anılan 24 yaşındaki futbolcu için en ciddi aday Liverpool oldu. İngiliz basınında yer alan habere göre Sadio Mane'nin ayrılığı sonrası sol kanat pozisyonunda istikrar yakalayamayan Merseyside temsilcisinin, teknik direktör Jurgen Klopp'un isteği doğrultusunda Rafael Leao'nun transferinde ısrarcı olduğu belirtildi.

MILAN'IN BEKLENTİSİ 120 MİLYON EURO

Milan, son yıllarda ekonomik olarak sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Yaz transfer döneminde takımın en önemli oyuncularından Sandro Tonali'yi bir başka Premier Lig ekibi Newcastle United'a 70 milyon euro bedelle gönderen İtalyan ekibi, Rafael Leao için gelecek tekliflere kapalı değil. Milan'ın, Portekizli yıldızın transferi için 120 milyon euro civarında bir bonservis ücreti ile anlaşma sağlayabileceği ifade edildi.

RAFAEL LEAO'NUN MILAN RAKAMLARI

Milan formasıyla 4 sezonda 182 maça çıkan genç sol kanat, 47 gol ve 41 asist ile skora katkıda bulundu. Portekizli yıldız ayrıca bu sezon çıktığı 19 maçta 4 gol ve 5 asist kaydetti.

www.aksam.com.tr