Zor ama pes etmeyeceğiz

Nenad Bjelica: “Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe ile mücadele etmek zor ama pes etmeyeceğiz. Türkiye çok iyi bir ülke. Baskı hissetmiyorum, en çok Osijek'te zorlandım.”

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Trabzonspor'un Hırvat hocası Nenad Bjelica, ülkesinden 24Sata. hr sitesine röportaj verdi. Tecrübeli Teknik Direktör şunları söyledi: "Dürüst olmak gerekirse çok iyi geçiniyorum. Baskı hissetmiyorum çünkü hiçbir şey anlamıyorum (gülerek). Dinamo'da da baskı var ama Osijek benim için en zoruydu. Kulübe haraç atan menajeri kovdum, kalp krizi geçirecektim. Onu ofi sten attım ve öğleden sonra kovuldum.

19 milyon eurodan aldığım takımı 36 milyonda bırakmıştım. Stadyum masrafl arı 40 milyondan 80 milyon euroya çıktı. Stadyum masrafl arıyla bile ilgileniyordum. Bjelica'ya vurmak en kolayı!.. Her sözümün ve hareketimin arkasındayım. Evet; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile mücadele etmek zor. Ama asla pes etmeyeceğiz. Şimdi hedefi miz oyuncu maaş bütçesini azaltmak. Dinamo'dayken 60 milyon euroluk bir bütçe yakalanmıştı. Duygusal bir insanım, evet. Türkiye'de insanlarla geçinebilmek güzel."

HUGO DÖNMEK İSTİYOR

Trabzonspor'un eski stoperi Vitor Hugo, takıma geri dönmek istediğini resmen açıkladı. Başarılı savunmacı, "Kulübüm Bahia, beni kiralık göndermez. Trabzon formasını giymek harika olur ama bonservisimle gitmeme izin verirler" şeklinde konuştu.

MASKELİ FİLİP BENKOVİC

AEK ile oynanan hazırlık maçında burnu kırılan ve elmacık kemiğinde ezilme meydana gelen yeni transfer Filip Benkovic, özel maskeyle oynayacak. Bu haber teknik heyetin yüzünü güldürürken, Hırvat stoperin ise yaklaşık 10 gün içinde sahalarda olması bekleniyor.