Zirvenin Yılmaz hakimi

İlk 45'te suskun kalan G.Saray, 2. yarı değişikliklerle coştu. 56'da Barış kilidi açtı, 61'de Ziyech füze attı. 64'te Fer kızardı. Perdeyi açan Barış 72'de yine sahne aldı. Icardi son sözü söyledi.

AKŞAM SPOR

Alanya hocası Fatih Tekke 18. dakikada kırmızı gördü.

Sarı kart sınırındaki Davinson maça kulübede başladı.

Bu sezon Dries Mertens 6, G.Saray 27. kez direğe takıldı.

İlk yarı GS: 0.26 gol beklentisi, 0 isabetli şut.

KRALLIK DEĞİL ZAFER

Mauro Icardi: "İlk yarı rahat bir şekilde çıktık ama gol atamadık. Devre arasında konuştuk ve farklı bir mantalite ile çıktık ve golleri atıp kazandık. En iyi sezonlarımdan bir tanesini yaşıyorum. Sezonun büyük kısmında %100 değildim ama takım için elimden geleni yaptım. Bir santrafor olarak gol krallığı önemli ama asıl hedefim şampiyonluk. Çok taraftarımız var, her yerde destekleniyoruz. Önceliğim Galatasaray'ın şampiyon olması."

BEN 'YABANCI HAKEM' DEMİŞTİM

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından şu açıklamayı yaptı: "Süper Kupa maçını oynasak daha iyiydi, tempo için ara açılmaz ve maça iyi girerdik. İkinci yarı rakip kalenin etrafında daha çok olduğumuz, gol atmayı hissettiğimiz dakikalar başladı. Gollerden sonra rakibin de 10 kişi kalmasıyla bizim için rahat geçti. Biz F.Bahçe'ye değil kendi maçlarımıza bakıyoruz. VAR'da yabancı hakem olmasında hiçbir problem yok. Belki de saha içinde de olacak. Sonuçta bu TFF'nin kararı. Erden Bey'in bir esprisi var; robot hakem de olsa ona da tamam diyeceğiz (Gülerek). Ülkede yabancı hakem diyen ilk benimdir."