Ziraat Türkiye Kupası finali hangi tarihte, nerede olacak? Beşiktaş Antalyaspor Türkiye Kupası maçı ne zaman oynanacak?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Ziraat Türkiye Kupası finalistleri belli oldu. Türkiye Kupası finalinde Başakşehir Beşiktaş maçının galibi Beşiktaş ile Antalyaspor Alanyaspor maçının galibi Antalyaspor finale adını yazdırmayı başardı. Antalyaspor Beşiktaş kupa maçı ne zaman oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali rakipleri belli oldu. Başakşehir ile yarı finalde karşılaşan Beşiktaş galip gelip adını finale yazan ilk takım olmuştu. Alanyaspor ile mücadele eden Antalyaspor da kazanan taraf olunca adını finale yazdırdı. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali nerede, hangi tarihte olacak?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş 3-2 galip gelerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Antalyaspor Alanyaspor mücadelesini kazanan taraf ise 2-0'lık skorla Antalyaspor oldu. Türkiye Kupası finali Beşiktaş Antalyaspor arasında oynanacak. Finalin ne zaman ve nerede oynamayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.