Zinedine Zidane'ın PSG'ye ilk transferi dünyayı salladı! 120 milyon euroluk yıldızı kaptı...

Zinedine Zidane PSG'nin başına gelmeden ilk transferini gerçekleştirdi. Ligue 1 devinin Zinadine Zidane'nın talebi üzerine Barcelona'nın 120 milyon euroluk yıldızını kadrosuna kattığı ifade edildi. İşte o sansasyonel transferin detayları...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

PSG'de Zinadine Zidane'nın takımın başına geçmeden ilk transferini yaptırdığı ortaya çıktı. Fransız devinde, Lionel Messi ve Kylian Mbappe ile yıldızı barışmayan Mauricio Pochettino'nun takımdan ayrılması ve Fransız teknik direktörün takımın başına geçmesi bekleniyor.

ZINADINE ZIDANE BARCELONA'NIN SERVET ÖDEDİĞİ YILDIZI İSTEDİ

Aksam.com.tr'nin Express'ten aktardığı haberine göre; Zidane PSG'ye Barcelona'nın kanat oyuncusu Ousmane Dembele'nin transfer edilmesini istedi. Barcelona yönetimi ile yeni sözleşme imzalamayan genç futbolcu PSG'ye sıcak bakıyor.

Fransız devi, Haziran 2022'de sözleşmesi biten Dembele'nin transferini bonservissiz gerçekleştirmeye çok yakın. Bir dönem piyasa değeri 120 milyon euroyu bulan 25 yaşındaki bonservisinin olmaması büyük bir avantaj olarak görülüyor.

OUSMANE DEMBELE'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Ousmane Dembele bu sezon Barcelona ile 32 maça çıktı. Forma giydiği 32 mücadele 2 gol 13 asist yapan Fransız futbolcu 1943 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre; 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.