Zinedine Zidane'a 60 milyon euroluk çılgın sözleşme! Yeni takımı...

Zinedine Zidane'ın yeni takımı belli oluyor. Rudi Garcia ile yollarını ayıran Al-Nassr'ın Zinedine Zidane için harekete geçtiği belirtildi. İddiaya göre Suudi ekibi, Fransız hocaya yıllık 60 milyon euroluk sözleşme önereceği kaydediliyor.

Fanatik

Rudi Garcia ile vedalaşan Al-Nassr, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Suudi ekibinin gözüne kestirdiği son isim ise Zinedine Zidane oldu. Al-Nassr'ın Zinedine Zidane'a yıllık 60 milyon euro teklif edeceği iddia ediliyor.

ZINEDINE ZIDANE İÇİN PSG İDDİALARI VARDI

2021 yılında Real Madrid'den ayrılan Zidane o günden beri takımsız. Fransa Milli Takımı'nı gözüne kestiren Fransız teknik adam, Didier Deschamps ile 2026 yılına kadar sözleşme yenilenmesinin ardından hedefinden vazgeçmişti. İsmi PSG ile de anılan Zidane herhangi bir yere imza atmamıştı.

ZINEDINE ZIDANE'A 60 MİLYON EURO

İsmi bir kez daha Real Madrid ile anılan Zidane gelen teklifleri reddetmişti. Marca'nın yaptığı habere göre Al Nassr, Real Madrid'de tarih yazan ikiliyi buluşturmayı istiyor. Yıllık 60 milyon Euro maaşı gözden çıkaran Al Nassr Fransız teknik adam için istekli olurken Ronaldo'nun yeni hocasının kim olacağı yakından takip ediliyor.