Zeljko Obradovic'ten Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman'a tarihi çalım! Yıldız isme imzayı attırdı

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman'ın kadrosuna katmak istediği Papapetrou'yu takımı Partizan'a transfer ettirdi. Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman'ın uzun süre peşinden koştuğu yıldız basketbolcuyu ikna eden Zeljko Obradovic, büyük bir transfer çalımı atmış oldu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman, Zeljko Obradovic'in elinden Ioannis Papapetrou'yu kapamadı. Takımı Panathinaikos'tan ayrılan Yunan yıldızın peşinden koşan Türk temsilcileri transfer için çok uğraş vermişti. Lâkin Sırp koç devreye girdi ve yıldız ismi takımı Partizan'a getirdi.

FENERBAHÇE BEKO VE ERGİN ATAMAN'A ZELJKO OBRADOVIC ŞOKU

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran ve Ergin Ataman ile ezeli rekabete giren tecrübeli koç Zeljko Obradovic;, bu kez hem eski takımına hem de eski ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atmış oldu.

Papapetrou'yu hem Dimitris Itoudis hem de Ergin Ataman takımında görmek istemiş ve takımları da transfer için harekete geçmişti. 2018 yılından beri Panathinaikos'ta forma giyen Yunan futbolcu Zeljko Obradovic'in transfer sürecine dahil olmasıyla Partizan'ı seçti.

ZELJKO OBRADOVIC'İN 5. TRANSFERİ OLDU

5 tane Yununistan Basketbol Ligi şampiyonluğu bulunan ve bir kez de MVP ödülünü kazanan 28 yaşındaki yıldız basketbolcu Partizan'ın bu yazın imza attırdığı 5. isim oldu.

Zeljko Obradovic, gelecek sezon THY EuroLeague'de yer alacak olan takımı Partizan'a Danilo Andusic başta olmak üzere; Dante Exum ve James Nunnally'i de transfer ettirmişti.