Zeljko Obradovic küplere bindi! Yaptığı hareketi tüm dünya konuşuyor

Zeljko Obradovic basketbol dünyasını şaşkına çeviren bir kararın altına imza attı. Partizan'ı çalıştıran Zeljko Obradovic, takımını play-offlardan geri çekti. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko'nun efsane koçu Zeljko Obradovic, Adriyatik Ligi final serisinde çileden çıktı. Hırslı ve sinirli yapısı ile bilenen tecrübeli çalıştırıcı, Sırbistan Ligi takımlarından Partizan'da flaş bir karara imza attı.

ZELJKO OBRADOVIC'TEN TARİHİ KARAR

Partizan ve Kızılyıldız Adriyatik Ligi'nde playoff final serisinde karşı karşıya geldi. Her maçı büyük gerilim ve kaosa sebep olan beş maç sonucunda Kızılyıldız şampiyon oldu. Zeljko Obradovic'in başantrenörlüğünü yaptığı Partizan bugün yayınladığı açıklama ile Sırbistan Ligi'ndeki play-offlardan çekildiğini açıkladı.

OBRADOVIC BASIN TOPLANTISINDA ÇİLEDEN ÇIKTI

Eski Fenerbahçe Beko başantrenörü ve şu an Partizanı çalıştıran koç Zeljko Obradovic, Adriyatik Ligi final serisindeki olaylara sebep olan holiganların tavrına yaptığı basın açıklamalarında çok sert tepkide bulundu.

Partizan basketbol kulübünün bugün resmî sitesinden yayınladığı metinin başlığında da bunun altını çizmesi dikkat çekti; "Holiganizmi basketboldan atma fırsatı!"

PARTIZAN'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Partizan basketbol kulübü yaptığı açıklamada, "Partizan, Partizan'ı veya Kızıl Yıldız'ı destekleyen sorumsuz kişilerin ve holigan davranışlarının bir parçası olmak istemediği mesajını ligden çekilerek veriyor. Partizan ve Kızıl Yıldız arasındaki olası bir yeni finalin holiganlar için başka bir savaş alanı olacağı ve dünyaya bir başka korkunç mesaj göndereceğine dair sağlam temellere dayanan şüphelerimiz var." ifadelerine yer verildi.