Zehra Güneş'ten sonra... Yılın transferi: Japonya'ya gitti...

Zehra Güneş ve takım arkadaşları, VakıfBank'ta geçirdikleri müthiş sezonun ardından transferin de gözdesi oldu. 2021-22'de tüm kupaları müzesine götüren ekipte Zehra Güneş ve VakıfBank voleybol takımına teklifler yağıyor. Takımdan ayrılık ilk oyuncu da resmen belli oldu. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

VakıfBank voleybol takımında Zehra Güneş ve arkadaşları transferin gözdesi konumunda. Bu sezonu müthiş bir şekilde sonlandıran ve Türkiye'yi gururlandıran VakıfBank takımında ilk ayrılan isim belli oldu.

ZEHRA GÜNEŞ DERKEN O AYRILDI

VakıfBank takımının genç yıldızı Zehra Güneş, Avrupa'nın birçok takımından transfer teklifi aldı. Gelen tekliflere olumlu yaklaşmayan milli voleybolcunun takım arkadaşı Tuğba Şenoğlu takımdan ayrıldığını açıkladı.

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Japonya'ya transfer olduğunu açıklayan Şenoğlu ayrılık mesajında şu ifadelere yer verdi:

Eveeeet yıllar içinde Ailem olan Vakıfbank spor kulubü ile Ülkemdeki kariyerime nokta değil ama virgül koymanın zamanı geldi. Ülkemizi Avrupa İtalya'da Ebrar canımın içi çok iyi temsil ediyor, bir başka kıta Asya Japonya'da bunun sorumluluğunu ben alıyorum. Türk voleybolunun gücünü milli takım olarak dünyaya göstermeye devam ederken, bireysel anlamda da umarım bunu yansıtmaya devam edeceğim. Bu büyük tecrübe için çok heyecanlıyım ama Türk halkının desteği hep arkamda olduğu için bu güç ile kendime çok güveniyorum. Daha iyi bir dönüş için şimdilik Sultanlar Ligi'ne elveda diyorumç

SEZONU 5 KUPA İLE BİTİRDİLER

Tuğba Şenoğlu bu sezon VakıfBank ile 5 kupada şampiyonluk yaşama sevinci yaşadı.

İşte o başarılar:

Spor Toto Şampiyonlar Kupası

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası

AXA Sigorta Kupa Voley

Misli.com Sultanlar Ligi

CEV Şampiyonlar Ligi