Zehra Güneş'i görenler tanıyamadı! Binlerce beğeni aldı

VakıfBank ve Filenin Sultanları'nın genç yıldızı Zehra Güneş, saha içinde olduğu kadar saha dışında da çok konuşuluyor. Zehra Güneş, son paylaşımıyla tarzındaki değişimi takipçileriyle paylaşırken binlerce beğeni aldı.

VakıfBank'ta fırtına gibi esen Zehra Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Instagram'da 1.7 milyon takipçisi bulunan Zehra Güneş'in son paylaşımı çok konuşuldu.

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Zehra Güneş radikal bir kararla tarzını değiştirdi. Saçlarına perçem yaptıran Güneş yeni stilini takipçileriyle paylaştı. Asansörde takım arkadaşı Buket Gülübay ile poz veren Güneş takipçilerinden tam not aldı.

VakıfBank, Zehra'nın değişimine kayıtsız kalmadı ve antrenmandaki son halini paylaştı. Büyük ilgi gören paylaşıma "Kahkül Kraliçe" yorumları yapıldı.

ZEHRA GÜNEŞ'İN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Zehra Güneş hedeflerinden bahsettiği "Umarım Annem Dinlemez" programının Podcastinde "Voleybol oynarken dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum ve bunu başarmadan bırakmak istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece. VakıfBank'ın kaptanı olarak bitirmek istiyorum." dedi.

TOKYO'YA DAMGA VURMUŞTU

A Milli Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finalde Güney Kore'ye 3-2 yenilerek organizasyona veda etmiş, sosyal medyada Güney Koreliler Güneş'i konuşmuştu.

Genç sporcu hakkında hakkında sosyal medyada, "Bugünden itibaren Türkçe öğrenmeye başlıyorum", "18 numaralı oyuncuyla evlenmek istiyorum", "Türkiye'ye gidiyorum... Sonunda aşkımı buldum..." gibi yorumlar yapılmıştı.

KEVIN DURANT TAKİBE ALMIŞTI

NBA'de Brooklyn Nets forması giyen ve ABD Basketbol Milli Takımı ile Tokyo'da mücadele eden Kevin Durant'ın, Filenin Sultanları'nı yakından takip eden isimlerden olduğu ortaya çıkmış; 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, sosyal medya hesabından Zehra'yı takibe almıştı.