Zaman Damien Comolli'yi haklı çıkardı! 1 yıllık amansız takip meyvesini verdi

Fenerbahçe'de Damien Comolli transferi Miha Zajc, takımın vazgeçilmezi oldu; sözleşmeyi kaptı! Son olarak Galatasaray ağlarına gol bırakan Sloven futbolcu için eski sportif direktör Damien Comolli, ''Kendisini 1 yıldır takip ediyorduk. Şansımız doğunca kaçırmak istemedik.'' demişti. Miha Zajc'ın bir dönem Fenerbahçe'den gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Damien Comolli döneminde Fenerbahçe'ye kazandırılan Miha Zajc, sarı-lacivertlilerle nikah tazeliyor. Önümüzdeki yıl sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık bir kontrata imza atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray derbisinde perdeyi açan isim olan ve son 6 lig maçında 4 gol atan Sloven orta saha, bununla birlikte koşu mesafesi gibi verilerde takımın en iyilerinden biri olarak dikkat çekti.

MIHA ZAJC'A ZAMLI SÖZLEŞME

Sabah'ın haberine göre, 27 yaşındaki oyuncunun performansı Fenerbahçe yönetimini de harekete geçirdi. Sözleşmesi 30 Haziran 2023'te bitecek Zajc'a 2+1 yıllık yeni sözleşme önerildi.

Fenerbahçe'de 1 milyon euro civarında bir kazancı olan Sloven oyuncuya zam da yapılacak. Futbolcunun menajerleri, kesin cevabı sezon sonunda vermek istediklerini yönetime bildirdi. Ancak başarılı oyuncunun Fenerbahçe ile yoluna devam etmeyi çok istediği gelen haberler arasında.

MIHA ZAJC DA KALMAK İSTİYOR

Taraftarların gösterdiği sevgiden memnun olan futbolcunun, "Bu takımda oynamak için ayrı kalmayı göze aldım. Çok mücadele ettim. Şu an her şey güzel. Çok iyi bir uyum yakaladık." dediği öğrenildi.

DAMIEN COMOLLI'NİN HEDİYESİ

Fenerbahçe'de sezonun en flaş isimlerinden Miha Zajc, performasıyla büyülemeye devam ediyor. Derbinin kilidini açan Sloven orta saha, 2018-19'da dönemin sportif direktörü Damien Comolli'nin 'Kendisini 1 yıldır takip ediyorduk. Şansımız doğunca kaçırmak istemedik' sözleriyle Empoli'den alınmış, geçen süre zarfında Genoa'ya kiralık gidip kendini geliştirmişti.

VITOR PEREIRA TAKIMDA TUTTU

Sezon başında Pereira'nın isteğiyle takımda tutulan 27 yaşındaki futbolcu, İsmail Kartal ile birlikte ilk 11'in değişmez futbolcusu oldu. 8 golle ligin en skorer ikinci orta sahası olan Zajc, golleriyle takımına da 8 puan kazandırdı.