Zafer gecemiz olsun!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-0 galip geldiği ilk maçın rövanşında bugün Çekya temsilcisi Slovacko'ya konuk oluyor. Konya ve Başakşehir de zafer için sahaya çıkacak.

AKŞAM

Deplasmana 3-0 gibi avantajlı bir skorla çıkacak olan Kanarya, rövanş maçını da kazanıp turu geçerek adını play-off'a yazdırmak istiyor. Slovacko eşleşmesinden başarıyla geçmesi halinde Fenerbahçe, Avusturya takımı A.Wien ile eşleşecek. Sakatlıkları süren ancak bireysel çalışmalara başlayan İrfan Can, Pedro, Berisha ve Serdar Aziz yok. Mert Hakan ile sakatlığı devam eden Nazım Sangare, UEFA'ya bildirilen kadroda yer almadıkları için sahaya çıkmayacak.

YOL HARİTASI BELLİ

Konyaspor, Konferans Ligi 3. eleme turunda bugün Lihtenştayn temsilcisi Vaduz'u konuk edecek. Deplasmandaki ilk müsabakayı 1-1 berabere tamamlayan Konya, Vaduz'u geçerse, play-off turunda Neftçi-R.Wien eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

Başakşehir de Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında deplasmanda 3-1 yendiği İzlanda ekibi Breidablik'i ağırlayacak. Rakibini elemesi halinde, play-off turunda Lilleström-R.Antwerp eşleşmesini geçen takımla karşılaşacak.