'Yüzde 50 fazlasını veriyoruz' Kerem Aktürkoğlu'nda son dakika! Transfer...

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon en değerli oyuncusu olan ve liderliği eline alan ismi Kerem Aktürkoğlu, bu sezon gerçekleşen yıldız transferler sonrası gözden düştü. Sezona istediği gibi başlayamayan Kerem Aktürkoğlu'nun maaşı konusunda mutsuz olduğu bilinirken yönetim harekete geçti.

aksam.com.tr

Galatasaray'da bu sezona mutsuz başlayan Kerem Aktürkoğlu için zam yolda. Sarı kırmızılı kulüp, yıllık 8 milyon TL kazanan Kerem Aktürkoğlu'na yüzde elli zam yapacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ZAM YOLDA

Galatasaray yönetimi, yıllık 8 milyon TL kazanan Kerem'e yüzde elli zam yapma kararı aldı. Milli futbolcunun yeni ücreti 12 milyon TL olarak revize edilecek. Böylece Kerem'in motivasyonu yükseltilecek.

TEKLİFLER GELDİ AMA TAKIMDA KALDI

Sezon başında birçok transfer teklifi alan Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray istediği bonservis gelmediği için onay vermedi. Özellikle Fransa'dan talibi olan Milli futbolcu, kulübün menfaatlerini gözettiği için Galatasaray'ın yanında oldu.

Sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon 13 gol 13 asistlik performansıyla takımı sırtlayan isim olmuştu. Fatih Terim tarafından 24 Erzincanspor'dan gelen genç yıldız, Milli Takım'a kadar yükselerek rüştünü ispatladı.

aksam.com.tr