Yusuf Yazıcı'yla ilgili gündemi sarsan iddia! Yeni hocası başını yaktı

Fransız basınında yer alan haberlere göre Lille, Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı göndermeyi planlıyor. Fransız ekibiyle geçtiğimiz sene attığı gol ve yaptığı asistlerle büyük beğeni toplayan Yusuf, şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı. Ancak yeni hoca Jocelyn Gourvennec'in forma vermediği yıldız oyuncumuz takımıyla ayrılık noktasına geldi.

aksam.com.tr

Geçen sezon Lille'de gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Yusuf Yazıcı, yeni teknik direktör Jocelyn Gourvennec'in başa geçmesiyle gözden düşmüştü. Ligde ve Avrupa maçlarında ilk 11'e girmekte zorlanan Yusuf Yazıcı'yla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

LILLE YUSUF YAZICI'YLA YOLLARINI AYIRIYOR İDDİASI

Fransız basınında çıkan habere göre Lille, Yusuf Yazıcı'yı devre arasında takımdan göndermeyi planlıyor. Haber detayında Jocelyn Gourvennec'in raporu doğrultusunda böyle bir karar verildiği öne sürüldü. Yine aynı haberde Yusuf Yazıcı'nın, Gourvennec'in oynattığı 4-4-2 sistemine uymadığı ve oyuncunun fiziksel açıdan kötü durumda olduğu vurgulandı.

YUSUF YAZICI İÇİN ACIMASIZ YORUMLAR

Öte yandan Lille taraftarları da sosyal medyada Yusuf Yazıcı'yla ilgili acımasız yorumlar yaptı. Forma şansı bulamadığı için huzursuz olan Yusuf Yazıcı'nın kendisini sorgulaması gerektiği görüşünde birleşen taraftarların yaptığı bazı paylaşımlar şöyle:

-Takım zorda ama sanki Yusuf Yazıcı'nın umurunda değil. Oyuna girdiğinde de baskı yapmıyor.

-Fiziksel olarak iyi durumda değil. Tüm düelloları kaybediyor. Hızlı değil, ivmelenmesi iyi değil. Daha zayıf bir takıma gitmesi gerek.

-Ocak ayında takımdan ayrılması iki taraf için de iyi bir tercih olur.

-Hala Türkiye'deki gibi oynuyor.

-Yusuf Yazıcı'nın mücadele ruhu yok.

-Çok fazla kayıtsız. Hala biraz para kazanabiliyorken hemen satılmalı.

aksam.com.tr