Yusuf Yazıcı transferi gerçekleşiyor! Kararını verdi...

Yusuf Yazıcı'nın kaderi belli oluyor... CSKA Moskova'nın Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonu 15 Mayıs'ta sona erdi. 12 milyon euroluk bonservisi veremeyen Rus ekibi, Lille ile görüşme halinde. Yusuf ise Lille'e dönmek istemiyor.

aksam.com.tr

Yusuf Yazıcı'nın transfer görüşmelerinde önemli gelişmeler yaşanıyor. CSKA Moskova'nın Lille'den kiraladığı Milli oyuncunun satın alma opsiyonu için son gün 15 Mayıs'tı ancak resmi bir gelişme yaşanmadı. 12 milyon euroluk ücreti çok bulan Rus temsilcisi, Lille ile bonservisi indirmek için görüşme halinde.

YUSUF YAZICI LİLLE'E DÖNMEK İSTEMİYOR

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'da devam etmeye sıcak bakarken, Lille'e dönmeyi kesinlikle düşünmüyor. Galatasaray'ın transfer için görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken, Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde Yusuf'u transfer etmek istediği belirtildi.

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ BU TRANSFERDE

Trabzonspor'un da gerçekleşecek olası transferde yüzde 20 pay alacağı için süreci yakından takip ettiği biliniyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Fırtına, Yusuf'u kiralık olarak kadroya katabilir.

CSKA'DA DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova formasıyla 12 maça çıkarken, 8 gol 2 asistlik performans göstererek göze girdi. Yusuf Lille'de ise 89 maçta 16 gol 10 asist gerçekleştirdi.

aksam.com.tr