Ve Yusuf Yazıcı transferi resmen açıklandı! Trabzonspor'a piyango gibi bonservis

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'daki akıbeti belli oldu. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Rus ekibinin oyuncusunun satın alma opsiyonunu kullanacağını duyurdu. Milli futbolcumuz, CSKA Moskova ile 3 yıllık sözleşme yapacak. Söz konusu transferden Trabzonspor'un kasasına da yüzde 20'lik bir pay girecek.

aksam.com.tr

Tapusu Lille'de olan Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması geldi. CSKA Moskova'nın milli yıldızın bonservisini 11 milyon euro bedelle alacağını belirten Adem Cebeci sözleşmenin süresinin de 3 yıl olacağını belirtti.

YUSUF YAZICI CSKA MOSKOVA'DA KALIYOR

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz kış transfer sezonunda Fransız ekibi Lille'den kiralık olarak CSKA Moskova'ya gitmiş Rusya'daki performansıyla büyük beğeni kazanmayı başarmıştı.

Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Moskova ekibinin milli futbolcuyu şartlarda bir değişiklik olmadığı takdirde renklerine kalıcı olarak bağlayacağını belirtirken, "Sözleşme süresi 3 yıl, transfer tutarı 11 milyon euro olacak." ifadelerini kullandı.

YUSUF YAZICI RUSYA'DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'yı sevdiğini ifade ederken, "Bu kadar zor bir zamanda onları bırakmayacak. Gelecek sezon Rusya şampiyonluğunu kazanmak istiyor." dedi.

YUSUF YAZICI'NIN RUSYA İSTATİSTİKLERİ

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova formasıyla bu sezon 12 resmî mücadelenin tamamında ilk 11'de yer aldı. 25 yaşındaki milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistlik bir katkı ile takımını destek olurken, başarılı performansı ile de şimdiden takımının vazgeçilmezi oldu.