Yusuf Sarı: Mutluyuz, çok mutluyuz

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da maçın golünü atan Yusuf Sarı ile genç futbolcu Faruk Can Genç, açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da galibiyeti getiren golü atan Yusuf Sarı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk golünü attığı için mutlu olduğunu söyleyen Sarı, "Bu sene hiç gol atmamıştım, ilk golüm, çok mutluyum. Kovid çıkanlar oldu, şehir için, herkes için mutluyuz, çok mutluyuz." dedi.

Dozer değil buldozer! 0-1

FARUK CAN: "DUYGUSAL ANLAR YAŞADIM"

2 sene öncesine kadar taraftar olduğunu söyleyen Faruk Can Genç ise "Trabzonspor formasını taşımak biz gençler için çok önemli, her gencin hayali. Taraftarlar izlerken hangi duyguyu yaşıyorsa, ben de aynı duyguyu yaşıyorum. 2 sene önce buraya taraftar olarak gelmiştim, şimdi oyuncu olarak çıktım. Hatalar olabiliyor, biz de genciz, elimden geleni yaptım." dedi.

Lise sıralarından Trabzonspor kalesine... Kağan Moradaoğlu: Hep hayal ettiğim şeydi bu

Karşılaşmada duygusal anlar yaşadığını dile getiren Faruk Can, "Sanki yalnız değildim, amcam beni itekliyor gibiydi. Maçta duygusal anlar yaşadım. Trabzonspor hiçbir zaman eksik olmaz. Sakatlığı, kovidi ne olursa olsun, biz hep sıra bekliyoruz. Arkadaşlarımızdan hangisine sıra gelirse, çıkacak ve mücadele edecek." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması: Bütün gücümüzle konsantre olacağız

Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi eksiklerin durumu hakkında konuştu