Yusuf Demir açıklaması! Galatasaray'daki geleceği belli oldu

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yusuf Demir sezon öncesi kampında performansıyla Okan Buruk'un dikkatini çekmeyi başardı. 21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon yabancı kontenjanına takılmış ve Basel'e kiralanmıştı. İşte Yusuf Demir'in geleceği için Okan Buruk'un açıklamaları...

Galatasaray sezon öncesi kampında hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, basına takım hakkında açıklamalarda bulundu. Şampiyon teknik adam, Galatasaraylıların merakla beklediği Yusuf Demir hakkında da bilgi paylaştı.

"YUSUF DEMİR HAZIR GELDİ"

Avusturya Milli Takım'ında oynadığı için yabancı statüsünde sayılan Yusuf Demir geçtiğimiz sezonu Basel'de kiralık olarak geçirmişti. Bu sezon öncesi Galatasaray'ın hazırlık kampına katılan 21 yaşındaki futbolcu göz doldurdu. Okan Buruk ise Yusuf Demir'e övgüler dizdi.

İşte o açıklamalar

"Genç oyuncular, Galatasaray'ın geleceği. Metehan iyi performans sergiledi. Bu takımda oynayabileceğini gösterdi. Daha önce de göstermişti. İki sene önce de hazırlık maçlarında bizde oynamıştı. Buraya hazır bir şekilde geldi, oynayarak geldi. Yusuf Demir, çok farklı ve hazır geldi. Tatili boş geçirmemiş. Çok hazır geldi fiziksel olarak. Bütün genç oyuncuların önündeydi. Berkan en hazır geldi, Yusuf da ona yakın bir şekilde geldi. Önemli bir genç sayısına sahibiz. Hepsine güveniyoruz. Onlar Galatasaray'ın geleceği. Belki bir, belki iki sene sonra formayı alacaklar."

BASEL PERFORMANSI

Genç yıldız geçtiğimiz sezon Basel'de 13 maçta forma giydi. 8 kez ilk 11'de oynaması şansı bulan Yusuf Demir, 1 gol 1 de asist yapmayı başardı.