Yunus Akgün ‘o takımlarda oynamam' dedi, Elvir Baljic'i hatırlattı! Yine gündem oldu

Yunus Akgün'ün sözleri Elvir Baljic'i hatırlattı! Adana Demirspor'da harika bir performans sergileyen ve milli takıma kadar yükselen Yunus Akgün gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Genç futbolcunun “Türkiye'de Adana Demirspor ve Galatasaray dışında bir takımda forma giymem” sözleri konuşulurken akıllara Elvir Baljic'in “Kefen giyerim Galatasaray forması giymem” sözleri geldi. Bosna Hersekli yıldız, Fenerbahçe'den ayrıldıktan 3 yıl sonra Sarı-Kırmızıların yolunu tutmuştu.

Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de fırtınalar koparan Yunus Akgün'ün sözleri Elvir Baljic'i hatırlattı. Gündeme dair konuşan Yunus Akgün'ün "Türkiye'de Adana Demirspor ve Galatasaray dışında bir takımda forma giymem" ifadeleri sosyal medyada güne damga vurdu. Hatırlanacağı üzere Elvir Baljic de "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" dedikten 3 yıl sonra Sarı-Kırmızılılara transfer olmuştu.

YUNUS AKGÜN: TÜRKİYE'DE GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR DIŞINDA FORMA GİYMEM

Adana Demirspor'un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Yunus Akgün, "Büyük konuşmayayım ama Türkiye'de Adana Demirspor ve Galatasaray dışında forma giymem. İki takımı da çok seviyorum. Bir tarafta doğup büyüdüğüm, diğer tarafta kendimi gösterdiğim kulüp. Adana Demirspor'un bende yeri ayrı kalacak" ifadelerini kullandı. Yunus Akgün'ün bu sözleri Elvir Baljic'i tekrar gündeme getirdi.

ELVIR BALJIC 'KEFEN GİYERİM GALATASARAY FORMASI GİYMEM' DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Elvir Baljic'in Fenerbahçe'de top koşturduğu dönemde adı Galatasaray'la anılmış ve Bosna Hersekli futbolcu "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" ifadelerini kullanmıştı. Türk futbol tarihine geçen bu sözler sonrası Elvir Baljic rekor bedelle Real Madrid'e transfer olmuş, daha sonra tekrar Fenerbahçe'ye kiralanmış, 2002-03 sezonu başında ise Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

İşte Türk futbol tarihine geçen benzer iddialı sözler ve sonuçları:

Mehmet Topuz: Doğuştan Beşiktaşlıyım. Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye imza atamayacağım.

Emre Belözoğlu (Inter): Ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum.

Emeklilik sonrası Rüştü Reçber: Eskiden Galatasaraylıydım şimdi Fenerbahçeliyim. Bir taraftan Beşiktaş'ı sevip tutuyorum.

Valencia'ya transfer olan Mehmet Topal: Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşadım. En iyi şekilde mücadele etmeye çalıştım. Galatasaray formasını özleyeceğim.

Futbolu bıraktıktan sonra Tümer Metin: Ben ezelden Beşiktaşlıyım. Çocukluğumdan beri Beşiktaş'ı tutuyorum.

Özer Hurmacı (Fenerbahçe): Türkiye'nin en büyük takımındayım. Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe'ye gelmeden oraya giderdim.

Erkan Zengin: Ya Fenerbahçeli olacağım ya da gerekirse futbolu bırakacağım.

Gökhan Zan: Ben çok iyi bir Beşiktaşlıyım ve yıllardır bu camianın içindeyim. Beşiktaş sayesinde buralara kadar geldim. Her zaman için Beşiktaşlı Gökhan Zan olarak anılmak isterim.

Fatih Akyel: Galatasaray'ın alt yapısından yetiştim. Ben Galatasaraylıyım.