Yunus Akgün için tarihi takas! Roma, Atalanta hiçbiri değil: İşte o takım...

Yunus Akgün transferi için ortaya atılan son iddia gündeme bomba gibi düştü. Roma, Atalanta gibi isimlere yazılan başarılı futbolcu için çok konuşulacak bir takas haberi geçildi. İtalyan basını Yunus Akgün transferini böyle duyurdu…

Yunus Akgün Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi iple çeken oyuncunun adı her gün transfer dedikodularına karışıyor. Yunus Akgün'le ilgili son iddia yine İtalyan basınından geldi.

YUNUS AKGÜN İÇİN İTALYA'DAN BİR İDDİA DAHA

Adana Demirspor'da kariyer sezonunu geçiren Yunus Akgün, İtalyanların kıskacında. Roma ve Atalanta'nın radarında olduğu iddia edilen milli futbolcu için son iddia ise Sassuolo oldu. Siyah-Yeşilli ekibin Yunus Akgün transferinde Roma ve Atalanta'ya nazaran daha avantajlı olduğu aktarıldı.

90 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a! Dursun Özbek çilek transferiyle giriş yaptı

TAKAS TEKLİFİYLE ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK

Habere göre Yunus Akgün transferindeki bu avantajın sebebi ise Galatasaray'ın Mert Müldür ve Kaan Ayhan'a talip olması. Serie A temsilcisinin iki futbolcudan birini Sarı-Kırmızılılara önererek Yunus Akgün transferini bitireceği haberi İtalyan basınında geniş yankı buldu.

ASTRONOMİK TEKLİF GELMEDİĞİ SÜRECE GALATASARAY'DA

Galatasaray'ın astronomik bir teklif karşısında razı olacağı Yunus Akgün'ün satışını ise söz konusu şartlarda kabul etmeyeceği belirtiliyor. Yeni sezonda kadronun en önemli parçası olması beklenen Yunus Akgün, hatırı sayılır bir teklif gelmediği sürece 2022-23 sezonunda parçalıyı sırtına geçirecek.

"Yuvana hoş geldin" mesajı! Okan Buruk hayırlı olsun

YUNUS AKGÜN'ÜN ADANA DEMİRSPOR KARNESİ

Adana Demirspor formasıyla toplam 70 maça çıkan Yunus Akgün 16 gol, 20 asistlik müthiş bir istatistik yakalamıştı. 21 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Henry Onyekuru transferi kesinleşti! Matias Vargas ve Cyle Larin detayı...