Yunanistan'da Samet Akaydin depremi! Ortalık yıkıldı: Fatih Terim...

Samet Akaydin, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta performansıyla gündem oldu. Lamia ile berabere kalan Yunan ekibinde Samet Akaydin'in hatası ve Fatih Terim'in tercihleri bardağı taşırdı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Yunanistan'da gündem Samet Akaydin ve Fatih Terim. Pananathinaikos'ta Lamia beraberliğinde büyük bir hataya neden olan Samet Akaydin ve tercihleriyle dikkat çeken Fatih Terim eleştirilerin hedefi oldu.

SAMET AKAYDİN ÖYLE BİR HATA YAPTI Kİ...

Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yaptığı Panathinaikos, ligde Lamia ile berabere kalarak zirve yarışında büyük yara aldı. Yunan ekibinde forma giyen Akaydin, yaptığı hatayla takımının gol yemesine neden oldu ve kötü performansıyla karşılaşmaya damga vurarak eleştirilerin hedefi oldu.

FATİH TERİM, TERCİHLERİYLE SINIFTA KALDI

Alınan beraberlik sonrası eleştirilerden nasibini alan isimlerden biri de teknik direktör Fatih Terim oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, yaptığı değişikliklerin oyuna etki etmemesi ve karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynayan rakibe karşı alınan yenilginin sorumlularından biri olarak gösterildi.

PANATHINAIKOS'TA SON DURUM

Panathinaikos, bu sezon Yunanistan Ligi'nde şu ana kadar 23 maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Yunan ekibi, 51 puanla 3. sırada yer aldı.