Yunanistan macerasını bitiriyor! Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu

Yunan ekibi Panathinaikos'un başında kariyerine devam eden Fatih Terim için flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlı ekipte şampiyonluğa oynayan Fatih Terim'in yeni adresini komşu basını duyurdu.

Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos'un başına geçerek herkesi şaşırtan bir karara imza atan Fatih Terim için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yunan ekibiyle başarılı bir grafik çizen tecrübeli çalıştırıcı son oynanan karşılaşmanın ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu gelişmelerin ardından takımdan ayrılacağı iddia edilen Terim'in başına geçebileceği takımı Yunan basını duyurdu.

FATİH TERİM, ARABİSTAN KERVANINA KATILABİLİR

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre boşta kalan ve flaş bir kararla Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in komşuda macerası kısa sürebilir. Yunan basınında yer alan habere göre; Terim, yeşil beyazlı ekipten ayrılırsa Suudi ekibi Al-Ahli'nin başına geçebileceğini duyurdu.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tüm kulvarlarda 13 maça çıktı. Deneyimli teknik adam, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 2.08 puan ortalaması yakaladı.