Younes Belhanda'nın müthiş Kadıköy istatistiği! Yine bozulmadı

Adana Demirspor'un Fenerbahçe deplasmanında ikinci golünü kaydeden Younes Belhanda, Türkiye kariyerinde Kadıköy'de yenilgi yüzü görmedi.

Takvim

Türkiye kariyerine 2017 yılında Galatasaray forması ile 'merhaba' diyen Younes Belhanda'nın Kadıköy'deki yenilmezlik serisi devam ediyor...

Adana Demirspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Faslı futbolcu, Kadıköy'de çıktığı 5. Süper Lig maçını da yenilgisiz tamamlamayı başardı.

Galatasaray forması ile Kadıköy'den 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında beraberlikle ayrılan Belhanda, Sarı-Kırmızılılar'la Fenerbahçe'ye karşı 2018-2019 ve 2020-2021 sezonlarında deplasmanda galip gelmeyi başarmıştı.

GALİBİYET SAYISINI 3'E ÇIKARDI

31 yaşındaki Belhanda, Adana Demirspor ile Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda 2-1 kazandıkları maç ile Kadıköy'deki galibiyet sayısını ise 3'e çıkarmış oldu.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan Belhanda, Adana Demirspor'u 2-1 öne geçiren golü attıktan sonra Kadıköy'de tribünlere yönelik yaptığı hareket sebebiyle de Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bir tepkisine maruz kaldı.