Youcef için dava bekleniyor

“Beşiktaş'a gitmek onun hem sportif hem de itibar olarak kendisini bulmasına fırsat olacak. Tutkulu taraftarıyla Beşiktaş, Youcef Atal'ın en iyi performansını göstermesi için doğru yer.”

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Filistin yanlısı paylaşımları yüzünden Fransız Nice takımı tarafından kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ın, Beşiktaş'la 18 Aralık tarihinden sonra görüşmelere başlayacağı bildirildi. Cezayir basını bu konuda şu önemli ayrıntılara yer verdi: "Nice Kulübü, önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek olan Atal'ın satışından para kazanmak istiyor. Türkiye'nin en sembolik kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ın adı da bu bağlamda ortaya çıkıyor. Süper Lig'de 5. sırada yer alan Türk kulübü, geçtiğimiz günlerde performansının yetersiz olması nedeniyle Fransız sağ bek Valentin Rosier'i takımdan uzaklaştırmıştı. Beşiktaş bu nedenle kadrosunu güçlendirecek kaliteli bir yedek arıyor

BAŞLANGIÇ İÇİN UYGUN ORTAM

Bu nedenle Cezayirli futbolcu Youcef Atal'a yoğun ilgisi var. Oyuncuya karşı 18 Aralık tarihinde Nice mahkemesinde görülmesi planlanan davanın sona ermesi, Türk kulübü ile oyuncu arasında ciddi görüşmelerin başlangıcı olabilir. Youcef Atal için Beşiktaş'a transferi basit bir kulüp değişikliğinden çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu onun hem spor hem de medya düzeyinde kariyerine yeniden başlaması için çok büyük bir fırsat olabilir. Şanlı tarihi ve tutkulu taraftarıyla Beşiktaş, Atal'ın en iyi performansına geri dönmesi için ihtiyaç duyduğu sıçrama tahtası olabilir. Profesyonel sağ bek arayışındaki Siyah-Beyazlılar, Atal'a kendisini yeniden keşfedebileceği ve yeteneğini Süper Lig sahalarında sergileyebileceği bir platform sunabilir."