Yolun açık olsun Bafetimbi Gomis! Dünyaca ünlü bir golcü daha Galatasaray'a: Yılın transferi

Galatasaray'da ikinci Bafetimbi Gomis dönemi de bitiyor. Cimbom, sözleşmesi sezon sonunda bitecek deneyimli golcüyle kesin olarak ayrılık kararı aldı. Öte yandan Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in yerini yine dünyaca ünlü bir forvetle doldurmaya hazırlanıyor. İşte flaş transferin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig lideri Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile ilgili son karar verildi... Bir dönem gösterdiği özel performans ile Galatasaraylı taraftarların kalbine taht kuran Bafetimbi Gomis, an itibarıyla resmen gözden çıkarıldı!

BAFETIMBI GOMIS GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

Özellikle sezonun ilk haftalarında attığı goller ve Galatasaray'a kazandırdığı puanlarla dikkat çeken Bafetimbi Gomis, sevdalısı olduğu Sarı-Kırmızılılardan ayrılıyor. Ağustos ayında 38 yaşına girecek olan Bafetimbi Gomis, kariyeriyle ilgili kararı henüz vermiş değil.

YENİ ADRESİ BELLİ GİBİ

Arap Yarımadası'nda ciddi bir pazarı bulunan Bafetimbi Gomis'in, Galatasaray sonrası yeniden burada top koşturması bekleniyor. Bu arada Galatasaray, Gomis'in yerine transfer çalışmalarına çoktan başladı.

BAFETIMBI GOMIS'İN YERİNE DÜNYACA ÜNLÜ FORVET GELİYOR

Bafetimbi Gomis'e sezon sonunda teşekkür edecek olan Galatasaray, tecrübeli forvetin yerine Alvaro Morata'yı getirmek için görüşmelere başladı. Atletico Madrid'in vedalaşma kararı aldığı ünlü forvet, Türkiye macerasına sıcak bakıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, başkent ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcuyu cüzi bir bedel karşılığında kadrosuna katabilir. Süper Lig'de şampiyonluğa koşan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray, Morata ile son dönemdeki yıldız futbolcu transferi zincirine yeni bir halka eklemeyi hedefliyor.

Deneyimli golcü bu sezon La Liga'da çıktığı 25 maçta 10 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

www.aksam.com.tr