Yolumuz açık olsun

2022 Dünya Kupası macerası resmen başlıyor. Ay-Yıldızlılar, 7 günde 3 kritik maç oynayacak. İlk rakip Hollanda.

AKŞAM

Milli Takımımız bu hafta 2022 Dünya Kupası Eleme maçlarına start veriyor. Ay-Yıldızlılar, 7 günde içinde 3 maç oynayacak. Yarın evimizde, grubun en güçlü ekiplerinden Hollanda ile oynarken, 27 Mart Pazar günü pandemi önlemleri sebebiyle İspanya'nın Malaga şehrinde Haaland'lı, Sörloth'lu Norveç'le mücadele edeceğiz. Sonra da yine içerde 30 Mart'ta Letonya'yı misafi r edeceğiz.

İNGİLİZ HAKEM ATANDI

A Milli Futbol Takımı'nın yarın Hollanda ile oynayacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak. Dün toplanan Ay-Yıldızlılar'da Teknik Direktör Şenol Güneş, milli takıma ilk kez seçilen Taylan ile Halil'i idman öncesi alkışlattı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takımımızı dün öğle yemeğinde ziyaret etti. Başkan Özdemir, oyunculara oynayacağımız 3 maç için başarılar diledi.

Küs oldukları iddia edilen Taylan ve İrfan, yemek masasında yan yana oturdu.

KATAR'DA PROVA

FIFA 1-18 Aralık tarihlerinde Katar'da Dünya Kupası'nın bir provası şeklinde düzenlenmesi planlanan 2021 Katar Arap Kupası'na onay verdi. Turnuvaya 16 Arap takımı katılacak ve statlar test edilecek.

KAFKAS: "YALAN SÖYLÜYOR"

Öte yandan Ümit Milli Futbol Takımı, U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi Hırvatistan ve Sırbistan ile oynayacağı hazırlık maçları için İstanbul'da kampa girdi. Tolunay Kafkas, Yusuf Demir'in Avusturya'yı seçmesi ve menajerinin iddialarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu: "Tamamen yalan söylüyor. Güngör Şahinkaya hocamız Avusturya'ya gitti, konuştu. Tercihini Avusturya'dan yana yaptı."

ÖZEL! Mustafa Kaplan: İspanya ve İngiltere Altay'ı izliyor

ÖZEL! Galatasaray'da muhalefet; Adnan Polat, Ünal Aysal ve Dursun Özbek'in kapısını çaldı