Yok daha neler!

Boca Juniors, Medina için Fenerbahçe'den abartılı taleplerde bulundu. Fenerbahçe'nin 10 milyon garanti, 5 milyon bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifini kabul eden Arjantin ekibi bu kez de, “Ocak ayına kadar bizde kalsın” şartını ileri sürdü. Görüşmeler tıkandı. F.BAHÇE Teknik Direktörü Jose Mou

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği Cristian Medina konusunda, Arjantin ekibi Boca Juniors ile görüşmeler ağır ilerliyor. Çünkü Arjantin ekibi her aşamada yeni talepler öne sürerek transferin bitmesini zorlaştırıyor. F.Bahçe'den önce 20 milyon euro isteyen Boca, Avrupa piyasasının kapanması nedeniyle aşağıya inmek durumunda kaldı. F.Bahçe'nin 10 milyon euro garanti, 5 milyon euro da başarıya bağlı bonus önerisi üzerinde anlaşmaya varıldı.

YILLIĞI 1.5'TAN 5 SEZONLUK

Ancak son dakikada bu kez Bocalı yöneticiler, "Sözleşme yapalım ama ocak ayına kadar bizde kalsın, ara transferde size gelsin" şartını ileri sürdü. F.Bahçe ise bu talebi kabul etmedi. Taraflar arasında süren görüşmelerin uzlaşmayla sonuçlanması bekleniyor. Çünkü Arjantin basınına göre oyuncu ayrılmak istiyor ve bu talebini daha önce açık şekilde dile getirmişti. Medina'nın ayrıca F.Bahçe ile yıllığı 1.5 milyon eurodan 5 sezonluk anlaşmaya vardığı da belirtiliyor.