Yok artık Sergen Yalçın! Dünyası başına yıkıldı

Sergen Yalçın için Antalyaspor'da tehlike çanları çalmaya başladı. Nuri Şahin'in ardından teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçın, Akdeniz ekibinde kabusu yaşıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın için tehlike çanları çalmaya başladı. Akdeniz ekibinde iyi bir başlangıç yapamayan 51 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı.

SERGEN YALÇIN KABUSU YAŞIYOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Nuri Şahin'in ayrılığı sonrası göreve gelen Sergen Yalçın, kötü günler geçiriyor. Akdeniz temsilcisinde üst üste kötü sonuçlar alan tecrübeli çalıştırıcı için tehlike çanları çalmaya başladı.

SON 5 TAKIMINDAKİ EN KÖTÜ ORTALAMA

Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ın ardından Antalyaspor'da teknik direktörlüğe getirilen Sergen Yalçın, son 5 takımındaki en kötü puan ortalamasını yakaladı. 51 yaşındaki çalıştırıcı, Akdeniz ekibinde 1.27 puan ortalaması yakalayabildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Sergen Yalçın, Antalyaspor'un başında şu ana kadar 11 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan 51 yaşındaki teknik direktör, maç başına 1.27 puan ortalaması yakaladı. Sergen Yalçın, Akdeniz ekibinden önce son çalıştırdığı Beşiktaş'ta ise 1.84 puan ortalaması yakalamıştı.