Yok artık! Mario Balotelli, Robero Mancini'den intikamını böyle alacak

Mario Balotelli, İtalya'nın özerk bölgesi Sicilya Adası'nın yeni kurulan milli takımında forma giyebilir. Takımın başına geçen teknik direktör Giovanni Marchese, CONIFA ya da tam adıyla Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği tarafından düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna İtalya'nın üst düzey isimlerini kadroya düşünürken Mario Balotelli'nin de ismi gündeme geldi. Peki bu nasıl olabilir? Detaylar haberimizde...

Aksam.com.tr

Dış Haber

Roberto Mancini tarafından İtalya A Milli Takımı'na çağrılmayan Mario Balotelli'ye büyük sürpriz... Çeşitli nedenlerle uluslararası siyasette tanınmayan ve bu nedenle FIFA üyesi olamayan ülke ya da özerk bölgelerin yarışacağı Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Sicilya Milli Takımı, İtalyan futbolunun üst düzey isimlerini kadroya almak istiyor. O isimler arasında Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli'nin de ismi geçiyor.

Altınordu FK uçurumun kenarından döndü... Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü "oh" dedi!

MARIO BALOTELLI BU YAZ BİR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA FORMA GİYEBİLİR!

İtalyan basınında yer alan habere göre, bu yaz düzenlenecek olan CONIFA Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Sicilya Milli Takımı, iddialı bir başlangıç yapmanın peşinde. İtalya'nın beş özerk bölgesinden biri olan Sicilya'nın 2020 yılında kurulan milli takımının başına eski futbolcu Giovanni Marchese getirildi.

Teknik direktör Marchese, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Bir sonraki CONIFA Avrupa Şampiyonası'nda Sicilya'yı temsil edebilmek gurur verici. Kırmızı-sarı formayı giyecek oyuncuları belirlemek için birkaç haftadır çalışıyoruz. Hevesli ve motive bir çalışma ortamı buldum ve iletişim kurduğumuz sporcularda aradığımız özellikler de bunlar. Profesyonel ve bölgesel liglerin en iyilerinden doğru oyuncu karışımını yakalamak istiyoruz. İtalyan futbolunun üst kademelerinde oynayan isimleri Nice'e getirmeye çalışacağız.

Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu derken... Fenerbahçe'de beklenen hoca kararı çıktı

"MARIO BALOTELLI, ROBERTO MANCINI'DEN İNTİKAMINI ALMAK İSTEYEBİLİR"

Oldukça geniş bir oyuncu havuzunu kendilerine hedef belirleyen Sicilya Milli Takımı'nda forma giymek için üç şart var: Sicilya'da doğmuş olmak (ebeveynler yabancı olsa dahi), bir Sicilyalı ile evli olmak veya adada en az beş yıldır ikamet ediyor olmak. Bu kurala göre ebeveynleri Ganalı olan Mario Balotelli, aday kadroya çağrılabilir. Zira kendisi Sicilya'nın başşehri Palermo'da dünyaya geldi. Haberin devamında ise şu satırlara yer verildi: "Ve kim bilir Adana Demirspor'un golcüsü, Mancini'nin İtalya'sı tarafından küçük düşürüldükten sonra Sicilya formasıyla intikam almak isteyebilir..."

Tüm gözler Eren Elmalı'daydı! Fenerbahçe Kasımpaşa'dan ilk transferini yaptı

Sicilya'nın teknik patronu Giovanni Marchese

12 TAKIM YARIŞACAK

Gürcistan'a bağlı Abhazya Özerk Cumhuriyeti'nin yerine turnuvaya katılacağı duyurulan Sicilya Özerk Bölgesi, Nice, Padanya ve Güney Osetya ile aynı grupta yer alıyor. Toplam 12 takımın yarışacağı turnuvanın son galibi Güney Osetya. Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir yıl ertelenen şampiyona, 3-12 Haziran tarihlerinde Fransa'nın Nice kentinde yapılacak.

Okan Buruk Galatasaray'ı açık açık istiyor: Mutluluk duyarım