Yok artık! Erol Bulut'tan Süper Lig'in dengelerini değiştirecek transfer

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan sürpriz transfer girişimi! Önümüzdeki sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Erol Bulut'un, Trabzonspor ile henüz bir anlaşma varamayan Anthony Nwakaeme'ye ciddi bir şekilde talip olduğu öğrenildi.

Erol Bulut, Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini korutan Anthıony Nwakaeme'yi gözüne kestirdi... Bordo-mavililerin teklifine olumlu veyahut olumsuz bir yanıt vermeyen ve bu yaklaşımıyla başka takımlardan teklif almak için zaman kazandığı düşünülen Nwakaeme'ye Trabzonspor, son olarak 1 milyon 500 bin eurosu garanti ücret olmak üzere imza parası ve bonuslarla 2 milyon 250 bin euro teklif yapmıştı.

EROL BULUT'UN GAZİANTEP'İ, NWAKAEME'YE YÜKSEK BİR TEKLİF YAPACAK

Fanatik'in haberine göre yönetim, kesinlikle bu rakamın üstüne çıkmayacağını Nijeryalı yıldıza iletti. Tatiline İstanbul'da devam eden Nwakaeme için Beşiktaş'ın devrede olduğu belirtilirken, Anadolu'dan da sürpriz bir talip çıktı. Gelecek sezon çok iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Gaziantep'in, Nwakaeme'ye yüksek bir teklif yapacağı öğrenildi.

ANTHONY NWAKAEME NEDEN İMZA ATMIYOR?

Nijeryalı futbolcunun görüşmelerde, 3 milyon 500 bin euro ısrarı ve 3 yıllık sözleşmede diretmesi anlaşma sağlanamamasına neden olmuştu. Türkiye'den ve yurt dışından gelen tekliflere bakarak hareket ettiği bilinen Nijeryalı oyuncunun, Karadeniz ekibinin sunmuş olduğu şartlarla diğer alternatifleri değerlendirdiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda Trabzon'a heykeli dikilen Nijeryalı oyuncu 145 resmi maçta 47 gol ve 40 asist ile en iyi kulüp performansını bordo-mavili kulüpte yakaladı.

Isco'da rakip Roma