Yok artık! Damien Comolli'nin illallah ettiren transferi Fenerbahçe'ye dönüyor...

Damien Comolli'nin Fenerbahçelilere yaşattığı kâbus gibi bir sezonun ardından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Habere göre Damien Comolli'nin Fenerbahçelileri illallah ettiren transferi Sarı-Lacivertlilere geri dönüyor. Detaylar haberimizde...

Damien Comolli, Ali Koç'un başkan seçildiği ilk sezon Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirilmişti. O sezon neredeyse sil baştan takım kuran Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin yaptığı transferlerde karavana atılmış ve kulüp hem ekonomik hem de sportif anlamda facia gibi bir sezon geçirmişti.

DAMİEN COMOLLİ DÖNEMİ HÂLÂ AKILLARDA

Alınan başarısız sonuçlar ve taraftar baskısı sebebiyle 16 Ocak 2020 tarihinde Damien Comolli ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılmıştı. O dönem Damien Comolli'nin yaptığı tartışmalı transferlerden biri de Islam Slimani idi.

Ve Uğurcan Çakır imzayı atıyor! Böyle rakam yok: Bildiğiniz tüm transferleri unutun

FENERBAHÇELİLERİ İLLALLAH ETTİRMİŞTİ

Performansıyla Fenerbahçelileri adeta illallah ettiren Islam Slimani, Damien Comolli'nin yanıldığı isimlerden sadece biri olmuştu. Öte yandan Cezayirli forvetin Jorge Jesus'la birlikte Fenerbahçe'ye döneceği iddiası Sarı-Lacivertli taraftarları son derece endişelendirdi.

JORGE JESUS İLE KARİYER SEZONUNU YAŞAMIŞTI

Portekiz basınının geçtiği habere göre Islam Slimani'yle ilgilenen iki kulüpten biri de Fenerbahçe. Jorge Jesus yönetimindeki Sporting'de kariyer sezonunu geçiren tecrübeli forvet, 46 maçta 31 gol atmıştı.

Salih Uçan Süper Lig'in flaş takımına transfer oluyor! Büyük sürpriz...

FLAŞ! Vedat Muriqi rekor rakamla transfer oluyor! Samuel Eto'o'yu katladı