Yine... Yeni... Yeniden... Fenerbahçe'de şimdi ne olacak? Okan Buruk...

Fenerbahçe'nin ''tek hedef şampiyonluk'' parolasıyla girdiği sezonda yaşadığı puan kayıpları ve teknik patron Erol Bulut'un oynattığı ''ümitsiz futbol'', sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğratırken, teknik direktörlük koltuğu için geçtiğimiz ay Medipol Başakşehir'den istifa eden Okan Buruk sesleri de beraberinde geldi. Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu etiketli hocası, bu iddiaları yalanlarken Fenerbahçe'de bu hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçında yaşanacak olası facia, Erol Bulut'un biletinin kesilmesi anlamına gelmesi bekleniyor.

Akşam.com.tr

Oğuz Ok

Kadıköy'deki Göztepe mağlubiyetiyle birlikte Fenerbahçe'de "istifa" sesle yüksek şekilde dillendirilmeye başlarken, Fenerbahçe'de yönetimin yeni bir arayış içinde olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Erol Bulut'un oynattığı kötü futbol ve isteksiz tavrı, takımın özellikle sahasında yaşadığı facia sonuçlar ve Bulut'un takımı ve camiayı ateşleyecek teknik direktör profilinden uzak karakteri, Fenerbahçe'de tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Fenerbahçe ile beIN Sports arasındaki kavgada yeni perde: Mahkemelik oldular!

KOCAMAN BİR SORU İŞARETİ

Yapılan onca transfere rağmen Fenerbahçe'nin Fenerbahçe gibi oynayamaması, bu sezon da şampiyon olunamazsa şampiyonluk hasretinin 8 seneye çıkacak olması (Bu durum Fenerbahçe tarihinde bir ilk olacak zira sarı-lacivertlilerin yaşadığı en uzun şampiyonluk süresi 7 yılla 1989-1996 yılları arasındaydı. Bu sezon da şampiyonluk gelmezse hasret 8 yıla çıkacak: 2014-2022) ve her şeyden önemlisi şampiyonluk için yapılan harcamaların olası başarısızlıkta kulübe çıkaracağı fatura, Fenerbahçe için bu sezonu oldukça hayati bir noktaya getiriyor.

Christoph Daum, AKŞAM'a konuştu! Türkiye ve Fenerbahçe...

VE OKAN BURUK KONUŞTU

Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'i şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan Okan Buruk, bu sezon peş peşe alınan kötü sonuçlardan sonra turuncu-beyazlı kulüpten istifa etmişti. İsmi Fenerbahçe ile anılan Okan Buruk, bu konuda sessizliğini bozdu.

SABAH'a konuşan Okan Buruk, "Fenerbahçe'den teklif almadım. Bu gibi iddialar var ortada. Fakat bu iddialar gerçek değil." açıklamasını yaptı.

Engin Verel'den günün analizi: Fenerbahçe'nin sorunu çokluk!

HER ŞEY TRABZONSPOR MAÇINA BAĞLI

Fenerbahçe'de şu an adeta fırtına öncesi sessizlik hakim. Sarı-lacivertli takım, Trabzonspor'la oynanacak olan maçta kötü bir sonuç alırsa sürecin Erol Bulut'un gönderilmesiyle sonuçlanması bekleniyor.

Erol Bulut'un ardından kimin geleceği sorusu belirsizliğini korurken her ne kadar yalanlasa da Okan Buruk ismi ile Kanarya'nın efsane hocası Christoph Daum isimleri üzerinde duruluyor.

Eğer Okan Buruk, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederse Galatasaray'da bir dönem orta sahanın ortasında fırtına gibi esen Emre-Okan ikilisi bu kez ezeli rakip Fenerbahçe arması altında kader birliği yapacak.

Kadere bak! Yine Trabzon...