Yine Felipe Melo, yine olay! Ortalık bir anda karıştı

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, bir olaya daha karıştı. Brezilya Serie A Ligi'nin 27. haftasında Flamengo-Fluminense maçı oynandı. Karşılaşmaya Felipe Melo ve David Luiz'in kavgası vurdu.

Brezilya Serie A Ligi'nin 27. hafta mücadelesinde Flamengo, sahasında Fluminense ile karşılaştı. 5 kırmızı kartın çıktığı maçı Fluminense deplasmanda 2-1 kazanmayı başardı.

Felipe Melo ile David Luiz birbirine girdi

Maça Galatasaraylı eski oyuncu Felipe Melo ve David Luiz'in kavgası damga vurdu. 40. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası sinirlerine hakim olamayan Felipe Melo, Flamengo'dan Marinho'yu sert bir şekilde itti. Olay yerine gelen David Luiz ise Felipe Melo'ya karşılık verdi ve ortalık bir anda karıştı. Karşılaşmanın hakemi Marinho'ya yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gösterdi.

5 kırmızı kart çıktı

Flamengo'da ayrıca Everton Soares de 90. dakikada kırmızı kart gürdü. Deplasman temsilcisinde ise 6. dakikada David Braz, 86. dakikada Manoel Messias ve 90. dakikada Caio Paulista kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Öte yandan, Fluminense'ye 3 puanı getiren golleri 45. dakikada penaltıdan Paulo Henrique ve 76. dakikada Nathan kaydetti. Flamengo'nun tek golünü ise 83. dakikada Gabriel Barbosa attı.